Wie zijn wij?

Administratiekantoor JéDé biedt zijn diensten aan op het gebied van administratie en belastingzaken voor een breed scala aan cliënten. Wij werken voor kapsalons, schoonheidssalons, adviesbureaus, fitnessstudio’s, ICT-ers, etc.. Het leuke is dat we door de jaren heen in veel vakgebieden, met elk hun eigen kansen en problemen, zijn thuis geraakt en daarin meeleven en meedenken met onze relaties, naar aller tevredenheid!

Administratiekantoor JéDé bestaat alweer een tijdje en we hebben een scala ruime ervaring in de financiële branche, dus onze relaties vertrouwen met een gerust hart op onze kennis. Ondernemen is een dynamische bezigheid en de ontwikkelingen in de financiële wereld volgen elkaar snel op, daarom frissen wij onze bestaande kennis op door diverse opleidingen en studietrajecten en door het bijwonen van vakgerichte workshops en lezingen. Door de snelle ontwikkeling op fiscaal gebied, maken wij tevens gebruik van specialisten van buiten ons eigen bedrijf, zoals o.a. fiscaal juristen.

Persoonlijke aanpak

Administratiekantoor JéDé werkt voor bedrijven en organisaties die onder de sector midden- en kleinbedrijf vallen en behoort daar zelf ook toe. Het prettige van een kleinschalig administratiekantoor is dat wij nauw betrokken zijn bij onze cliënten. Constant zijn wij alert op nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen in uw vakgebied zowel als het onze. Administratiekantoor JéDé informeert u over de actualiteiten die voor uw persoonlijke situatie van belang zijn, zodat wij samen daadkrachtig op veranderingen in kunnen springen.

Doelgerichte begeleiding

Of u nu werkt voor een baas of zelfstandig ondernemer bent, het kan beide net zoveel plezier geven. Misschien heeft u zelfs kans gezien om van uw hobby uw beroep te maken. Maar behalve de gevoelsvoldoening is het zeker zo belangrijk de zaken financieel op het goede spoor te hebben. Administratiekantoor JéDé helpt u graag om winstgevend te draaien en dit zo te houden. Het is tenslotte onze specialiteit om u persoonlijk in het ondernemerstraject te begeleiden.

Waar vindt u JéDé?

Wij zijn gevestigd aan de Schapekamp 18 te Oosterwolde (FR).

De persoonlijke benadering van onze klanten, betekent voor u dat u ons niet altijd op kantoor aantreft. Wij adviseren u van tevoren een afspraak te maken, zodat u niet teleurgesteld hoeft te worden door onze afwezigheid. U kunt ons tijdens kantoortijden (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17:00 uur) telefonisch benaderen voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak. Op ons antwoordapparaat kunt u uw boodschap inspreken; wij nemen dan spoedig contact met u op. En als modern bedrijf maken wij uiteraard gebruik van e-mail, zodat u ons een bericht kunt sturen.

WhatsApp chat